Project Description

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ & ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Τo AutoCAD είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα γενικής σχεδίασης στον κόσμο. Απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες μηχανικών που δημιουργούν τεχνικά σχέδια (αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, τοπογράφοι κτλ) αλλά και σε διακοσμητές, σχεδιαστές και όσους άλλους δημιουργούν γραμμικά σχέδια.

Η εφαρμογή έχει δυνατότητες δημιουργίας σχεδίων δυο διαστάσεων αλλά και εργαλεία για την δημιουργία μοντέλων τριών διαστάσεων και φωτορεαλιστικών εικόνων παρουσίασης. Στο σεμινάριο AutoCAD περιγράφονται τα κύρια χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες της εφαρμογής καθώς και ο τρόπος σχεδιασμού και ανάπτυξης ενός βασικού σχεδίου 2D. Σας δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσετε Δισδιάστατα σχέδια. Μπορείτε να οργανώσετε τα σχέδιά σας σε Επίπεδα, να ορίσετε κείμενα και να καθορίσετε τις αντίστοιχες Διαστάσεις.

Τα σεμινάρια που έχουμε δημιουργήσει καλύπτουν πλήρως την εφαρμογή και διαρθρώνονται με τέτοιον τρόπο ώστε ο εκπαιδευόμενος να χτίσει τις γνώσεις του με οργανωμένο και συνεπή τρόπο.

Η ύλη και το επίπεδο των μαθημάτων μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Η ExpertIN Μεγάρων με σύγχρονη υποδομή, έμπειρους καθηγητές, φιλικούς διακανονισμούς & φιλόξενους χώρους προσφέρει σεμινάρια για το Autocad 2D & Autocad 3D.

 • Exploring AutoDesk AutoCAD
 • Creating A Simple Drawing
 • Making Your Drawings More Precise
 • Drawing Organization and Information
 • Creating More Complex Drawings
 • Annotating Your Drawing
 • Advanced Editing Features
 • Efficient Construction Techniques
 • Drawing Setup and Utilities
 • Preparing To Plot
ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ευέλικτα Ωράρια

Οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεμονωμένα προγράμματα ή συνδυασμούς αυτών, με ευέλικτα ωράρια και ποικίλους τρόπους εκπαίδευσης (e-learning, στο εκπαιδευτικό κέντρο, συνδυασμός και των δυο). Είμαστε δίπλα σας και στην εκπαίδευση εξειδικευμένων – επαγγελματικών προγραμμάτων.

Σε όλους τους μαθήτες μας, μετά την εγγραφή τους στο εκαπιδευτικό κέντρο της ExpertIN Μεγάρων παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ:

 • Πρόσβαση σε ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό (βίντεο εγχειρίδια, ασκήσεις, συμβουλές για σωστή χρήση και επιδιόρθωση Η/Υ κ.α.)
 • 24ωρη υποστήριξη μέσω της ιστοσελίδας μας
 • Μπλοκ Σημειώσεων & Τετράδιο ασκήσεων
 • Προσωπικό e-Mail ExpertIN (για ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονική υποστήριξη)
 • Απεριόριστη Πρακτική Εξάσκηση στα Εργαστήρια

Όλα τα προγράμματα σπουδών οδηγούν σε Αναγνωρισμένες Πιστοποιήσεις (όπως το Vellum Global Educational Services, ECDL Keycert κ.α.) αν και ο στόχος μας ΔΕΝ είναι η πιστοποίηση αλλά η κατανόηση, αφομοίωση και εξειδικευμένη χρήση προγραμμάτων αλλά και εννοιών της Πληροφορικής, ούτως ώστε να μπορέσουν οι μαθητές μας “μεθαύριο” να τα χρησιμοποιήσουν κατάλληλα στο σχολείο, στη μελλοντική δουλειά αλλά και στην καθημερινότητα τους.

 

 

Όλοι οι φορείς πιστοποίησης που συνεργαζόμαστε είναι πιστοποιημένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ σύμφωνα με την υπ΄αρ. 121929/Η/31-7-2014 (ΦΕΚ 2123/Β’/1-8-2014) Κ.Υ.Α.

Τα πιστοποιητικά έχουν ισχύ δια βίου, με βάση το ΦΕΚ 2123/Β/01.08.2014 και δεν απαιτείται επανεξέταση από τους υποψηφίους. Συμπερασματικά ανεξάρτητα από το έτος απόκτησης πιστοποίησης, δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης. Δείτε την ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε μαζί μας στο
2296 0 23511
ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην διπλανή φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμα σας! Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη διαδικασία αποστολής των στοιχείων, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα. Ευχαριστούμε πολύ!

ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Μάθετε πριν απ' όλους τα νέα μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα νέα τμήματα και τις προσφορές που ισχύουν γι’ αυτά.

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε! Ευχαριστούμε πολύ
There was an error trying to send your message. Please try again later.