Εδώ θα βρείτε τεστ προσομοίωσης για πρακτική εξάσκηση λίγο πριν δώσετε εξετάσεις. Όλες οι ασκήσεις περιέχουν βίντεο-λύσεις ενώ κατά την ολοκλήρωση τους μπορείτε να δείτε  το ποσοστό επιτυχίας σας και να επαναλάβετε τα λάθη σας.

Διευκρινήσεις & Οδηγίες Επίλυσης Ασκήσεων

Οι άσκησεις είναι πλήρως εναρμονισμένες με το νέο syllabus του ΕΟΠΠΕΠ.

Το περιβάλλον των ασκήσεων μοιάζει κατά πολύ με το πραγματικό περιβάλλον των εξετάσεων, αλλά δεν είναι ίδιο. Στις κανονικές εξετάσεις υπάρχει και το κουμπί Αγνόηση, όπου ο υποψήφιος μπορεί να αγνοήσει μία ερώτηση και να την ξαναδεί μετά το τέλος της εξέτασης.

Οταν σας δίνετε η οδηγία να μορφοποιήσετε όλο το έγγραφο, θα πρέπει να το επιλέξετε ολόκληρο, ακόμη και τις κενές γραμμές.

Αν συμβεί να μην ενεργοποιούνται τα κουμπιά του προγράμματος ή τα μενού, τότε συνιστάται η ελαχιστοποίηση και η επαναφορά του προγράμματος.

Η εκτύπωση είναι προσομοίωση και μπορείτε να εκτυπώσετε μόνο μία φορά.

Πρέπει να κλείνετε τα πλαίσια διαλόγου του προγράμματος πριν μεταβείτε στην επόμενη ερώτηση και ιδίως τα πλαίσια διαλόγου της συγχώνευσης αλληλογραφίας.

Αν στην εκφώνηση ζητείται να πληκτρολογήσετε τη λέξη ‘πληροφορική’, τότε πρέπει να εισαχθεί το κείμενο με μικρά γράμματα και τόνους.

ΕΠΙΠΕΔΟ STANDARD

ΕΠΙΠΕΔΟ PROFICIENCY

ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Μάθετε πριν απ' όλους τα νέα μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα νέα τμήματα και τις προσφορές που ισχύουν γι’ αυτά.

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε! Ευχαριστούμε πολύ
There was an error trying to send your message. Please try again later.