Το Εκπαιδευτικό Κέντρο

Το εκπαιδευτικό κέντρο της ExpertIN Μεγάρων

Tο εκπαιδευτικό κέντρο ExpertIN ΜΕΓΑΡΩΝ, δραστηριοποιείται από το 2004, με αποκλειστικό σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης στην Πληροφορική και τις Νέες Τεχνολογίες. Εγκατεστημένο σε κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο, διαθέτει ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διδασκαλίας, πλήρως εξοπλισμένες, με μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας όλες τις ανάγκες Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης στην Πληροφορική, για μαθητές, σπουδαστές, ενήλικες και επαγγελματίες

Με προγράμματα σπουδών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε ηλικίας, ευρύτατη κάλυψη ακαδημαϊκών αντικειμένων και πλήθος αναγνωρισμένων τίτλων και πιστοποιήσεων, παρέχει σήμερα τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και ειδίκευσης στην Πληροφορική. Το εκπαιδευτικό κέντρο Expertin ΜΕΓΑΡΩΝ παροκολουθώντας τις εξελίξεις στον κόσμο της πληροφορικής και θέλοντας να εκπαιδεύσει ανθρώπους με σκοπό την ομαλή ένταξη τους στο κόσμο του Διαδικτύου και της πληροφορίας δημιούργησε το παρόντα ιστοχώρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ

 

H Expertin ΜΕΓΑΡΩΝ και οι μαθητές της δημιουργήσανε έναν ιστοχώρο με κεντρικό άξονα την πληροφορική. Δουλέψαμε με κέφι και πάθος, απολαύσαμε την δημιουργική εξερεύνηση μας στο Διαδικτυο και ανακαλύψαμε ένα μαγικό κόσμο που κρύβεται μπροστά στη οθόνη του υπολογιστή μας, απ' τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη!

Στο χώρο αυτό θα βρείτε πλούσιο υλικό...

  • για την εκμάθηση και την εξάσκηση σας σε Microsoft Office, Windows, Photoshop, Facebook, Blogs, Twitter, Internet, Google Plus, E-mails, Forums, Επεξεργασία Βίντεο κ.α..
  • κόλπα και συμβουλές για συντήρηση, οργάνωση και σωστή χρήση του Υπολογιστή σας
  • συμβουλές για γονείς
  • forum για οποιαδήποτε απορία τυχόν σας δημιουργηθεί
  • αποτελέσματα και προγράμματα εξετάσεων

Θα δείτε εργασίες μαθητών μας, πάνω στην πληροφορική, χρήσιμα downloads και ένα blog κατασκευασμένο από τους μαθητές, με τους προβληματισμούς τους, τις απόψεις τους σε ποικίλα θέματα και ότι πιο ενδιαφέρον βρίσκουν από τις καθημερινές ανασκαφές τους στο κόσμο του διαδικτύου.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ EXPERTIN

deite to blog

Τα Expertakia blogaroun

Είναι τα ιστολόγια που υπογράφουν τα Expertakia, δηλαδή οι μαθητές της ExpertIN μεγάρων, περιγράφουν άγνωστες γωνιές στον κόσμο του Διαδικτύου, δημοσιεύουν ειδήσεις που αφορούν την τεχνολογία, τη μουσική, τις νέες ταινίες, τα αθλητικά και άλλα. Ταξιδέψτε με τα Expertakia, διασκεδάστε με online παιχνίδια, ανέκδοτα και αινίγματα, συμμετέχετε στα exit polls τους. Περιηγηθείτε ΤΩΡΑ στην ιστοσελίδα μας και δείτε όλα τα blogs των μαθητών μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ !

diaxeirisi

Διαχείριση ηλεκτρονικών μαθημάτων

Δικτυακός χώρος στον οποίο οι μαθητές της Expertin έχουν πρόσβαση σε υλικό των μαθημάτων που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της σχολκής χρονιάς. Το υλικό αυτό αποτελείτε από Ασκήσεις, Εργασίες, Διαγωνίσματα, Εγχειρίδια, Ύλη εξετάσεων κ.α. Στο Expertakia Private έχουν πρόσβαση μόνο οι εγγεγραμένοι μαθητές της Expertin Μεγάρων, εαν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαθέσιμο υλικό στείλτε μας email.

LogoExpertINHigh

Expertin

Ιστοσελίδα της Expertin με όλα τα εκπαιδευτικά κέντρα, τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις σχολές πληροφορικής μας, πιστοποιήσεις, κ.α.

  

πληροφοριεσ επικοινωνιασ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
access, directions, no, sign iconcall, callcenter, contact, phone, support, telephone iconcall, email icon Κολοκοτρώνη 3, Μέγαρα Αττικής

22960 23511


katpap@outlook.com

logo

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Log in

fb iconLog in with Facebook