Λίγα λόγια για το εκπαιδευτικό κέντρο

Το εκπαιδευτικό κέντρο ExpertIN ΜΕΓΑΡΩΝ, δραστηριοποιείται από το 2004, με αποκλειστικό σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης στην Πληροφορική και τις Νέες Τεχνολογίες. Εγκατεστημένο σε κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο, διαθέτει ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διδασκαλίας, πλήρως εξοπλισμένες, με μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας όλες τις ανάγκες Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης στην Πληροφορική, για μαθητές, σπουδαστές, ενήλικες και επαγγελματίες

Με προγράμματα σπουδών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε ηλικίας, ευρύτατη κάλυψη ακαδημαϊκών αντικειμένων και πλήθος αναγνωρισμένων τίτλων και πιστοποιήσεων, παρέχει σήμερα τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και ειδίκευσης στην Πληροφορική. Το εκπαιδευτικό κέντρο Expertin ΜΕΓΑΡΩΝ παροκολουθώντας τις εξελίξεις στον κόσμο της πληροφορικής και θέλοντας να εκπαιδεύσει ανθρώπους με σκοπό την ομαλή ένταξη τους στο κόσμο του Διαδικτύου και της πληροφορίας δημιούργησε το παρόντα ιστοχώρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ

HExpertin ΜΕΓΑΡΩΝ και οι μαθητές της δημιουργήσανε έναν ιστοχώρο με κεντρικό άξονα την πληροφορική. Δουλέψαμε με κέφι και πάθος, απολαύσαμε την δημιουργική εξερεύνηση μας στο Διαδικτυο και ανακαλύψαμε ένα μαγικό κόσμο που κρύβεται μπροστά στη οθόνη του υπολογιστή μας, απ’ τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη!

Στο χώρο αυτό θα βρείτε πλούσιο υλικό…

  • για την εκμάθηση και την εξάσκηση σας σε Microsoft Office, Windows, Photoshop, Facebook, Blogs, Twitter, Internet, Google Plus, E-mails, Forums, Επεξεργασία Βίντεο κ.α..
  • κόλπα και συμβουλές για συντήρηση, οργάνωση και σωστή χρήση του Υπολογιστή σας
  • συμβουλές για γονείς
  • προγράμματα, ύλη εξετάσεων και ασκήσεις προσομοίωσης

Θα δείτε εργασίες μαθητών μας, πάνω στην πληροφορική, χρήσιμα downloads και ένα blog κατασκευασμένο από τους μαθητές, με τους προβληματισμούς τους, τις απόψεις τους σε ποικίλα θέματα και ότι πιο ενδιαφέρον βρίσκουν από τις καθημερινές ανασκαφές τους στο κόσμο του διαδικτύου.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ
Πρακτική εξάσκηση για 100% επιτυχία στις εξετάσεις
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ
Όλες οι ασκήσεις περιέχουν βίντεο-λύσεις ενώ κατά την ολοκλήρωση τους μπορείτε να δείτε το ποσοστό επιτυχίας σας και να επαναλάβετε τα λάθη σας.
ΛΗΨΗ ΑΡΧΕΙΩΝ

ΦΥΣΙΚΑ Ή ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

Με προγράμματα σπουδών για κάθε ηλικία και πλήθος αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων, παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και ειδίκευσης στην Πληροφορική.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάθετε πριν απ' όλους τα νέα μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα νέα τμήματα και τις προσφορές που ισχύουν γι’ αυτά.

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε! Ευχαριστούμε πολύ
There was an error trying to send your message. Please try again later.