Ανακτείστε τον έλεγχο του λογαριασμού σας στο Facebook σε περίπτωση παραβίασης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

Κατερίνα Παπαγιάννη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

12 Μαΐου, 2021

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
SHARE

Εάν υποπτεύεστε ότι ο λογαριασμός σας στο Facebook έχει παραβιαστεί, π.χ. βλέπετε δημοσιεύσεις στον τοίχο σας που δεν έχετε δημιουργήσει εσείς, λαμβάνετε απαντήσεις σε μηνύματα που δεν έχετε στείλει, τότε πρέπει άμεσα να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Σίγουρα ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί, όταν δεν μπορείτε πια να έχετε πρόσβαση στο προφίλ σας, γιατί δεν δουλεύει ο κωδικός σας. Αυτό συμβαίνει γιατί το άτομο που τον παραβίασε άλλαξε τον κωδικό πρόσβασης, με συνέπεια να μην μπορείτε να μεταβείτε πια στο προφίλ σας, ούτε φυσικά να αλλάξετε τον κωδικό αυτό, γιατί δεν τον γνωρίζετε.

Τι κάνετε σε μια τέτοια περίπτωση;

Πηγαίνετε αμέσως στη διεύθυνση https://www.facebook.com/help/131719720300233 όπου ενημερώνετε το Facebook ότι ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί. Το Facebook θα σας ζητήσει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία για να επαληθεύσει την ταυτότητά σας, και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον έλεγχο του λογαριασμού σας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
"Το να παίρνεις πληροφορίες από το Διαδίκτυο είναι σα να πίνεις νερό από πυροσβεστικό κρουνό."

Mitchell Kapor

Website: www.expertinmegara.gr

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Για οποιαδήποτε απορία, παρατήρηση ή βοήθεια χρειάζεστε μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα σχολίων που υπάρχει παρακάτω …

guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Σχετικά Άρθρα