ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ

Τα ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχουμε, διαμορφωμένα από παιδοψυχολόγους και εκπαιδευτικούς στην πληροφορική, μαθαίνουν στα παιδιά να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές ως εργαλεία μάθησης, διασκέδασης και ενημέρωσης. Τα παιδιά εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και τις δεξιότητές τους, ζητούν να μάθουν περισσότερα, αναζητούν πληροφορίες κάνοντας έρευνα, κατανοούν τις λειτουργίες και τις γνώσεις που τους προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία και μαθαίνουν να την χρησιμοποιούν με τον καλύτερο τρόπο για το σήμερα και για το αύριο.

Όλα τα προγράμματα σπουδών οδηγούν σε Αναγνωρισμένες Πιστοποιήσεις
(όπως το Cambridge, ECDL Keycert κ.α.) αν και ο στόχος μας ΔΕΝ είναι η πιστοποίηση αλλά
η κατανόηση, αφομοίωση και εξειδικευμένη χρήση προγραμμάτων αλλά και εννοιών της Πληροφορικής, ούτως ώστε να μπορέσουν οι μαθητές μας "μεθαύριο" να τα χρησιμοποιήσουν κατάλληλα στο σχολείο, στη μελλοντική δουλειά αλλά και στην καθημερινότητα τους.

http://www.escb.co.uk/portals/15/ContentImages/escb/Homepage%20crop.jpg

Όταν το μάθημα γίνεται απόλαυση...

Τα παιδιά μέσα από μοναδικά και ταυτοχρόνως πραγματικά σενάρια, θα γίνουν διαφημιστές, δημοσιογράφοι, αρχιτέκτονες, συνθέτοντας τις γνώσεις που αποκτούν και κατανοώντας ακριβώς τις δυνατότητες του υπολογιστή.

...τα αποτελέσματα απλά εντυπωσιάζουν !!!

Το πρόγραμμα σπουδών απευθύνεται σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ηλικίας από 10 έως 17 ετών.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση των μαθητών με τις σύγχρονες τεχνολογίες Πληροφορικής με στόχο την απόκτηση Αναγνωρισμένης Πιστοποίησης Πληροφορικής. Τα παιδιά εξοικειώνονται με τη σύγχρονη τεχνολογία και παράλληλα εμπεδώνουν όλες τις βασικές αρχές της επιστήμης της Πληροφορικής, αποκτώντας πολύτιμα επαγγελματικά εφόδια από μικρή ηλικία.

click

ergasies

Οι παραπάνω εκπαιδευτικές υπηρεσίες και τα προγράμματα σπουδών έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα για...

 

          tick Μαθητές Δημοτικού

tick Μαθητές Γυμνασίου

 

          tick Μαθητές Λυκείου

 

tick ... αλλά και Φοιτητές

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΔΩ