ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣΓνωρίστε τις μοναδικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες ExpertIN και γίνεται εσείς οι ΕΙΔΙΚΟΙ της Πληροφορικής.
Αποκτήστε Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Πληροφορικής, εμπλουτίστε τις γνώσεις και
τα επαγγελματικά σας προσόντα, ξεχωρίζοντας από τον έντονο ανταγωνισμό στην αγορά εργασίας...

click

Πιστοποίηση Βασικών & Προχωρημένων Γνώσεων Χρήσης Η/Υ

Ο κάτοχος των πιστοποιητικων Core και Proficiency έχει τις απαραίτητες, και στην περίπτωση του Proficiency προχωρημένες, γνώσεις για χρήση του υπολογιστή και των βασικών εφαρμογών γραφείου. Στην ExpertIN Μεγάρων διεξάγονται μαθήματα πληροφορικής σε παιδιά, μαθητές και ενήλικες. Το λογισμικό στο οποίο γίνεται η εκπαίδευση και η εξέταση είναι το Microsoft Windows 10 με Office 2013, ωστόσο σε κάθε νέο ακαδημαϊκό έτος τα λογισμικά ανανεώνονται στην τελευταία έκδοση τους. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εκπαίδευσης σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows και της σουίτας του Office.

efodio

Σε ποιούς απευθύνεται;

 • Επαγγελματίες
 • Στελέχη επιχειρήσεων
 • Ιδιωτικούς υπαλλήλους
 • Δημόσιους υπαλλήλους
 • Εργαζόμενους ή μη
 • Μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου
 • Φοιτητές

Που θα με βοηθήσει;

Το πιστοποιητικό είναι εγγυημένα αναγνωρισμένο από το Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Είναι απαραίτητο και προαπαιτούμενο προσόν για πρόσληψη στις περισσότερες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο. Είναι περιζήτητο προσόν για πρόσληψη στις περισσότερες θέσεις εργασίας Ιδιωτικών εταιρειών. Γίνεται δεκτό ως επιπρόσθετο προσόν σε όλα τα Κολλέγια και Πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού.

Επίπεδα

Core - Standard

Το επίπεδο Core είναι το πιο βασικό επίπεδο γνώσεων και χειριμού υπολογιστών και περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

Windows
Διαχείριση
αρχείων
Word
Επεξεργασία
κειμένου
Excel
Υπολογιστικά
φύλλα
PowerPoint
Παρουσιάσεις
Outlook
Διαδίκτυο &
επικοινωνία
Access
Βάσεις
δεδομένων

Proficiency - Expert

Πιστοποιεί ικανότητες προχωρημένου επιπέδου σε ένα φάσμα δεξιοτήτων που είναι απαραίτητο για την αποτελεσματική χρήση των διαφόρων εφαρμογών της Τεχνολογίας των Πληροφοριών.  Αυτές οι προχωρημένες δεξιότητες εξετάζονται στον υπολογιστή με τη μορφή πρακτικών εργασιών.

Tο επίπεδο Proficiency - Expert αποδεικνύει ότι γνωρίζετε σε βάθος τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου, διαθέτετε υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες και είστε σε θέση να αντιμετωπίζετε σύνθετα και μεγάλης δυσκολίας έργα. Το πιστοποιητικό  Proficiency - Expert  απονέμεται μετά την επιτυχή εξέταση των παρακάτω πέντε ενοτήτων:

Word
Επεξεργασία
κειμένου
Excel
Υπολογιστικά
φύλλα
PowerPoint
Παρουσιάσεις
Outlook
Διαδίκτυο &
επικοινωνία
Access
Βάσεις
δεδομένων
       

Τρόποι Εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο σας παρέχει διάφορους τρόπους εκπαίδευσης, οι οποίοι μπορούν να προσαρμοστούν πάνω στις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε να εκπαιδευτείτε σε ολιγομελή τμήματα, σε ιδιαίτερο ή ακόμη και μέσω υπολογιστή (distance-learning). Εσείς επιλέγετε τον τρόπο εκπαίδευσής σας βάση του διαθέσιμου χρόνου σας αλλά και του οικονομικού πακέτου που σας προτείνουμε.

Πιστοποιήσεις

Με το πέρας των μαθημάτων και των τεστ εξοικίωσης θα είστε σε θέση να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας σε οποιοδήποτε φορέα εσείς επιλέξετε. H ExpertIN είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο των φορέων Cambridge, KeyCert & ECDL. Εαν δεν γνωρίζετε ποιο φορέα πιστοποιήσης να επιλέξετε μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΔΩ

adobe

Εξειδικευμένες Δεξιότητες

Τα μαθήματα απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να ασχοληθούν είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά με την γραφιστική, το web design, τη φωτογραφία και το σχεδιασμό εκτυπώσεων έχοντας ελάχιστη είτε μηδενική εμπειρία στον τομέα των γραφικών, αλλά επιθυμούν να γνωρίσουν τεχνικές που θα τους βοηθήσουν. Η ύλη και το επίπεδο των μαθημάτων προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Η ExpertIN Μεγάρων με σύγχρονη υποδομή, έμπειρους καθηγητές, φιλικούς διακανονισμούς & φιλόξενους χώρους, προσφέρει εξειδικευμένα σεμινάρια σε:

Ευέλικτα Ωράρια

Οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεμονωμένα προγράμματα ή συνδυασμούς αυτών, με ευέλικτα ωράρια και ποικίλους τρόπους εκπαίδευσης (e-learning, στο εκπαιδευτικό κέντρο, συνδυασμός και των δυο). Είμαστε δίπλα σας και στην εκπαίδευση εξειδικευμένων - επαγγελματικών προγραμμάτων.

Πιστοποιηθείτε με την Adobe

Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας στους τομείς της γραφιστικής, των animation & του webdesign με τις πιστοποιήσεις της Adobe, της κορυφαίας εταιρείας γραφικών τεχνών στο κόσμο. Ολοκληρώνοντας τους κύκλους μαθημάτων θα είστε σε θέση να αποκτήσετε πιστοποίηση με διεθνή αναγνώριση και κύρος. Οι εξετάσεις διενεργώνται στο εκπαιδευτικό μας κέντρο.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΔΩ

Σχεδιάστε πέρα απ' τα όρια

autocad

To AutoCAD είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα γενικής σχεδίασης στον κόσμο. Απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες μηχανικών που δημιουργούν τεχνικά σχέδια (αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, τοπογράφοι κτλ) αλλά και σε διακοσμητές, σχεδιαστές και όσους άλλους δημιουργούν γραμμικά σχέδια. Η εφαρμογή έχει δυνατότητες δημιουργίας σχεδίων δυο διαστάσεων αλλά και εργαλεία για την δημιουργία μοντέλων τριών διαστάσεων και φωτορεαλιστικών εικόνων παρουσίασης. Στο σεμινάριο AutoCAD περιγράφονται τα κύρια χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες της εφαρμογής καθώς και ο τρόπος σχεδιασμού και ανάπτυξης ενός βασικού σχεδίου 2D. Σας δίνεται η δυνατότητα να σχεδιάσετε Δισδιάστατα σχέδια. Μπορείτε να οργανώσετε τα σχέδιά σας σε Επίπεδα, να ορίσετε κείμενα και να καθορίσετε τις αντίστοιχες Διαστάσεις.

Προτεινόμενη Ύλη Σεμιναρίων

Τα σεμινάρια που έχουμε δημιουργήσει καλύπτουν πλήρως την εφαρμογή και διαρθρώνονται με τέτοιον τρόπο ώστε ο εκπαιδευόμενος να χτίσει τις γνώσεις του με οργανωμένο και συνεπή τρόπο. Η ύλη και το επίπεδο των μαθημάτων μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Η ExpertIN Μεγάρων με σύγχρονη υποδομή, έμπειρους καθηγητές, φιλικούς διακανονισμούς & φιλόξενους χώρους προσφέρει σεμινάρια για το Autocad 2009 & Autocad 2010.

 • Exploring AutoDesk AutoCAD
 • Creating A Simple Drawing
 • Making Your Drawings More Precise
 • Drawing Organization and Information
 • Creating More Complex Drawings
 • Annotating Your Drawing
 • Advanced Editing Features
 • Efficient Construction Techniques
 • Drawing Setup and Utilities
 • Preparing To Plot
  ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ευέλικτα Ωράρια

Οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεμονωμένα προγράμματα ή συνδυασμούς αυτών, με ευέλικτα ωράρια και ποικίλους τρόπους εκπαίδευσης (e-learning, στο εκπαιδευτικό κέντρο, συνδυασμός και των δυο). Είμαστε δίπλα σας και στην εκπαίδευση εξειδικευμένων - επαγγελματικών προγραμμάτων.

Πιστοποιηθείτε με την Adobe

Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας στους τομείς της γραφιστικής, των animation & του webdesign με τις πιστοποιήσεις της Adobe, της κορυφαίας εταιρείας γραφικών τεχνών στο κόσμο. Ολοκληρώνοντας τους κύκλους μαθημάτων θα είστε σε θέση να αποκτήσετε πιστοποίηση με διεθνή αναγνώριση και κύρος. Οι εξετάσεις διενεργούνται στο εκπαιδευτικό μας κέντρο.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΔΩ

C #

Περιγραφή

Η γλώσσα προγραμματισμού C# δημιουργήθηκε για το γράψιμο των επιχειρηματικών εφαρμογών της .NET. Η C# συνδυάζει την υψηλή παραγωγικότητα οπτικού βασικού προγραμματισμού της Microsoft με την ακατέργαστη δύναμη της C++. Είναι μια απλή, αντικειμενοστραφής, και ασφαλής γλώσσα προγραμματισμού που είναι βασισμένη στην C++. Ο στόχος αυτής της σειράς μαθημάτων είναι να αποκτήσουν οι σπουδαστές τη γνώση και τις δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξουν στον προγραμματισμό με την C# για την πλατφόρμα της Microsoft .NET. Η σειρά μαθημάτων εστιάζει στη δομή προγράμματος C#, τη γλωσσική σύνταξη, και τις λεπτομέρειες της εκτέλεσης των εντολών.

  ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σε ποιους απευθύνεται

Αυτή η σειρά μαθημάτων απευθύνεται κυρίως σε πεπειραμένους χρήστες που έχουν ήδη την εμπειρία προγραμματισμού με την C++.


Android Development (smartphones & tablets)

Περιγραφή

Η τεχνολογία αιχμής της Πληροφορικής ανήκει στις mobile συσκευές, smartphones & tablets. Οι συσκευές Android έχουν μεγάλο μερίδιο στην αγορά, προσφέροντας ευρύ πεδίο εργασίας για τους προγραμματιστές. Η δωρεάν διάθεσή του αλλά και η μη ανάγκη κάποιου είδους άδειας για τη δημιουργία προγραμμάτων για Android, επιτρέπουν σε όλους την εύκολη ενασχόληση με αυτό.

  ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σε ποιους απευθύνεται

Σε άτομα τα οποία θέλουν να δημιουργούν τις δικές τους εφαρμογές για Android smartphone & tablets ή να εργαστούν στον αντίστοιχο τομέα.

Προαπαιτούμενες γνώσεις

Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν επαρκείς γνώσεις της Αγγλικής γλώσσας (γραφή & ανάγνωση) και βασικές δεξιότητες επεξεργασίας κειμένου, όπως γραφή, αντιγραφή και επικόλληση κειμένου. Βοηθητική αλλά μη απαραίτητη προηγούμενη γνώση σε προγραμματισμό.


Java Programming

Περιγραφή

Θέλετε να μάθετε αντικειμενοστραφή προγραμματισμό. Με την Java μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε Internet εφαρμογές υψηλού επιπέδου. Σε αυτό το σεμινάριο οι χρήστες μαθαίνουν το συντακτικό προγραμματισμού της γλώσσας Java.Επίσης μπορoύν να δημιουργήσουν γραφικά χρήστη (Interfaces) (GUI's) χρησιμοποιώντας AWT και Swing. Τέλος οι χρήστες θα μάθουν πώς να αναπτύσσουν τις Java εφαρμογές και προαιρετικά πώς να αναπτύξουν Applets. Σε αυτό το σεμινάριο οι χρήστες μαθαίνουν το συντακτικό προγραμματισμού της γλώσσας Java.Επίσης μπορoύν να δημιουργήσουν γραφικά χρήστη (Interfaces) (GUI's) χρησιμοποιώντας AWT και Swing. Τέλος οι χρήστες θα μάθουν πώς να αναπτύσσουν τις Java εφαρμογές και προαιρετικά πώς να αναπτύξουν Applets.

  ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Σε ποιους απευθύνεται

Αυτή η σειρά μαθημάτων είναι για προγραμματιστές οι οποίοι ενδιαφέρονται να προσθέσουν την γλώσσα Java στα προσόντα τους.

Επιπλέον στο εκπαιδευτικό μας κέντρο διενεργούνται σεμινάρια:

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΔΩ

Δημιουργία Ιστοσελίδων (Web Design)

Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργείτε επαγγελματικές ιστοσελίδες

Το διαδίκτυο σήμερα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέσα ενημέρωσης και διαφήμισης. Είναι must για κάθε εταιρεία να έχει σοβαρή παρουσία στο διαδίκτυο. Με το κόστος μια ιστοσελίδας να αρχίζει από €1000 και φτάνει μέχρι και €50,000, η δημιουργία ιστοσελίδων έχει γίνει μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση. Η διαδικασία όμως δεν είναι απλή και δεν μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε. Χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές για να δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα και να δημοσιευτεί στο Internet.

Στην ExpertIN θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να μπορέσετε να δημιουργήσετε επαγγελματικές ιστοσελίδες που εντυπωσιάζουν.

Σε ποιούς απευθύνεται;

joomla

wordpress

dream

 • Επαγγελματίες
 • Στελέχη επιχειρήσεων
 • Ιδιωτικούς υπαλλήλους
 • Δημόσιους υπαλλήλους
 • Εργαζόμενους ή μη
 • Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου
 • Φοιτητές
 • Προγραμματιστές
 • Graphic Designers

Ύλη μαθήματος σχεδιασμού ιστοσελίδας

Το μάθημα αυτό προορίζεται για άτομα που έχουν λίγη η καθόλου γνώση σχετικά με τον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή. Διδάσκεται δημιουργία ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας γνωστά Content Management Systems όπως Joomla και Wordpress. Αυτά τα συστήματα διαχείρησης περιεχομένου (CMS) ευκολύνουν την διαδικασία δημιουργίας μιας ιστοσελίδας, επιτρέπωντας σε άτομα που δεν έχουν γνώσεις προγραμματισμού να φτιάχνουν επαγγελματικές ιστοσελίδες. Οι σημειώσεις που χρησιμοποιούνται στο μάθημα έχουν γραφτεί από δικούς μας καθηγητές, επαγγελματίες web designer, σε απλή και κατανοητή γλώσσα. Στην τάξη θα καθοδηγείστε βήμα βήμα για την διεκπεραίωση της ιστοσελίδας.

Μεταξύ άλλων θα μάθετε:

Θεωρία και γενικές πληροφορίες για το διαδίκτυο. Αγορά domain και δημιουργία λογαριασμού με ένα host server. Εύρεση και εγκατάσταση απαραίτητων προγραμμάτων. Εγκατάσταση του Joomla/ Wordpress στον υπολογιστή. Χρήση του Joomla/ Wordpress για δημιουργία ιστοσελίδας. Επεξεργασία εικόνας χρησιμοποιώτας το Adobe Photoshop. Ανέβασμα και δημοσίευση ιστοσελίδας.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΔΩ